JOOST VAN BELLEN BOEKPRESENTATIE

DONDERDAG 27 JUNI 16:00 – 18:15
Op donderdag 27 juni zal dj en schrijver Joost van Bellen neerstrijken in Concerto om – samen met DJ Ardy B. – muziek te draaien uit z’n nieuwe roman Fenix, sommige nummers te voorzien van stukjes tekst en natuurlijk om z’n literaire ode aan Club RoXY persoonlijk te signeren. Van Bellen kruipt in Fenix weer in de huid van zijn alter ego Beer van Munster. De setting is Club Fenix, een unieke, beruchte en wereldberoemde club waar afwijkend gedrag niet bestraft, maar juist uitbundig gevierd wordt. Het is inmiddels 25 jaar geleden dat de vermaarde en beruchte Club RoXY afbrandde. Van Bellen stond samen met Ardy B. in de dj-booth toen het noodlot toesloeg. Speciaal voor deze muzikale signeersessie wordt het duo herenigd en zal de brandweer paraat staan. Ook RoXY huisfotograaf Cleo Campert is van de partij en heeft de pen in de aanslag om haar boek “Het RoXY Archief” van een krabbel te voorzien. Verder net verschenen: “Club RoXY Revisited” ,de kersverse biografie van directeur Hans Kuipers met daarin menig sappig verhaal van vroegere personeelsleden en vaste klanten. Verwacht verder archiefmateriaal op video, merchandise in de vorm van T-shirts en sweaters en God mag weten wat nog meer. Met Van Bellen in da house, weet je nooit wat er te gebeuren staat!

JULIAN KOSTER / NEUTRAL MILK HOTEL INSTORE 

VRIJDAG 28 JUNI 17:00
The Orbiting Human Circus is het geesteskind van multitalent Julian Koster: acteur, toneelschrijver en muzikant in de cultband Neutral Milk Hotel. Het verhaal draait om een schuchtere conciërge van de Eiffeltoren die ervan droomt mee te doen aan een radioprogramma dat wordt uitgezonden vanuit een danszaal boven in de toren. Maar nog meer dan om de plot draait deze podcast om de nostalgische sfeer. Kosters band The Music Tapes verzorgt de muzikale omlijsting.

NICKI GERMAINE SIGNEERSESSIE

VRIJDAG 28 JUNI 17:00 – 18:30 (let op nieuwe tijd)
Nicki Germaine komt (net als in 2023) op de pauze dag van de Bruce Springsteen concerten (Goffert, Nijmegen) langs om haar boek met prachtige foto’s te signeren!
Springsteen: Liberty Hall” is een prachtig boek met veel nooit eerder uitgebrachte foto’s van de Liberty Hall concerten in Houston Texas in 1974.
 
Entree is gratis, we willen je wel vriendelijk verzoeken om te reserveren. Dat kan via deze link
.

WALLY TAX TRIBUTE

ZATERDAG 29 JUNI 17:00
Een instore rond de muziek van The Outsiders zanger Wally Tax (1948-2005). Naar aanleiding van een grote Wally Tax avond in Paradiso (op 5 juli) en het verschijnen van twee LP’s met onuitgebracht materiaal: ‘Trunk Full Of Memories’ en ‘Wally Tax The Outsider’. De originele Outsiders drummer, Leendert Busch, zal samen met een aantal muzikanten Wally Tax/ Outsiders nummers spelen. 

FINK INSTORE 

ZATERDAG 13 JULI 17:00
Fink komt langs in Concerto voor een optreden in intieme setting en om zijn nieuwe album “Beauty In Your Wake” (release 5 juli) te presenteren en signeren! Het album verschijnt in een luxe editie blauw vinyl (Indie Only) en als deluxe CD met boekwerk. Deze kan je nu bestellen via de webshop. Hierbij kan je ook kiezen voor reserveren in Concerto. Met de instore ligt het album dan voor je klaar. Entree is gratis, we willen je wel vriendelijk verzoeken om te reserveren. Dat kan via concerto.weticket.com