BOEKPRESENTATIE | PASSION FOR VINYL: TALES FROM THE GROOVE 3

ZATERDAG 25 NOVEMBER 17:00
Een schitterend vormgegeven boek die je helemaal onderdompelt in de wereld van het vinyl. Schrijver en journalist Robert Haagsma met hulp van Anouk Rijnders en Tim Knol, ditmaal in de rol van fotograaf, brengt een ode aan de fysieke kracht en pracht van het medium dat we godzijdank weer allemaal zijn gaan omarmen. Het boek staat vol interviews met allerlei figuren uit de muziekwereld, zoals Blue Note artiest Gregory Porter of de mensen achter audiofiele reissue series Acoustic Sounds, en Robert komt dat met trots presenteren. Natuurlijk zal Knol ook nog het podium betreden als de singer-songwriter die we allemaal kennen… of misschien wel als iets anders?    Bestel alvast ☞ HIER

HERMAN VAN VEEN SIGNEERSESSIE + INSTORE

ZATERDAG 2 DECEMBER 14:00 – 15:00
Eerder dit jaar verschenen op vinyl en als driedubbele cd de drie In Vogelvlucht verzamelalbums, die je meenemen langs hoogtepunten van Herman Van Veens indrukwekkende carrière van tientallen jaren met albums en theatershows. We zijn dan ook vervuld met trots dat Herman van Veen langskomt bij ons in Concerto. Op zaterdag 2 december, van 14.00 tot 15.00 uur zal hij er zijn om jouw splinternieuw In Vogelvlucht exemplaar te signeren, of een andere plaat die een speciale betekenis voor je heeft. Daarnaast speelt hij zelfs een paar liedjes live! Zien we jullie dan?
 
Bestel In Vogelvlucht  HIER

EEFJE DE VISSER SIGNEERSESSIE

MAANDAG 4 DECEMBER 16:00
Eefje de Visser komt haar nieuwe album Bitterzoet Live signeren in Concerto! Bitterzoet Live verschijnt als dubbel-LP met CD op 1 december. De dubbel-LP bevat ook een downloadcode voor de gelijknamige concertfilm, die regisseurs Michiel Venmans en Jaan Stevens maakten van de shows in Carré!
 
 
Pre-order alvast de lp en wees zeker van een krabbel! Dat kan ☞ HIER
 

BARRY HAY SIGNEERSESSIE

WOENSDAG 6 DECEMBER 17:00
Golden Earring-zanger en rocklegende Barry Hay ontvangt op woensdagmiddag 6 december tussen 17:00 en 18:00 in platenzaak Concerto in Amsterdam het 5.000e exemplaar van de biografie over zijn wereldhit “Radar Love 50 jaar”. Ter gelegenheid hiervan is er ook een signeersessie. Let op! De eerste vijftig kopers van het boek ontvangen een limited edition-poster van dit event, voorzien van zijn handtekening. Wees er dus op tijd bij.
 
Meer over het boek RADAR LOVE vind je ☞ HIER
 

STICKS | EN DOOR SIGNEERSESSIE

VRIJDAG 15 DECEMBER 14:00
Sticks weet maar niet van ophouden. Met de veelzeggende titel En Door is hij alweer aangekomen bij zijn 20e album en een tweede in één jaar tijd. Wederom laat hij zien op eenzame hoogte te staan als het gaat om vlijmscherpe, inzichtelijke lines over de grillen van het leven. Hij beschrijft lief en leed zonder poespas en poeha, op een plaat die misschien nog wel persoonlijker dan ooit is. Op de dag van de vinyl release en voor zijn show in Paradiso komt hij langs in Concerto voor een signeersessie.
 
Pre-order de plaat alvast en weet zeker dat er eentje voor je klaarligt op ☞ VRIJDAG 15 DECEMBER 14:00