TUSSEN HET WINKELEN DOOR

Koffie, live acts, tosti’s en meer…

Even relaxen doe je in onze koffiecorner. Koffiespecials, hot drinks, cold drinks, organic, vers en net even anders. Lekkere trek? Onze tosti’s zijn favoriet in de Utrechtsestraat. Net als de zelfgemaakte taarten en cakejes. Concerto Koffie is een ontmoetingsplek voor muziekliefhebbers. Met wekelijks gratis live acts, signeersessies en presentaties. Ook zonder deze events kan je je prima vermaken; met gratis kranten, wifi, een uitgebreide selectie boeken en graphic novels, terwijl wij lekkere plaatjes voor je draaien.

Menukaart

events

Ook Concerto Podium is inmiddels een begrip geworden. Zo stonden Michael Kiwanuka, Frank Iero, Tom Smith (Editors) en Jungle by Night op ons podium te spelen. En komen er regelmatig artiesten en schrijvers hun laatste werk presenteren én signeren. Bekijk hier alle events die er nog aan komen.

boeken & strips

Ook bij Concerto Koffie; een grote verzameling boeken, strips en graphic novels in de boekenkast en op de tafels. Onze eigenwijze collectie Concerto Books vind je daar natuurlijk ook. Muziekboeken staan op onze cd-afdeling. Een volledig overzicht van al onze boeken kan je alvast bekijken in onze webshop.

dvd's

Naast onze koffietafels vind je een uitgebreide collectie arthouse films, films van de beste regisseurs van nu én heel veel klassiekers. Films van over de hele wereld; van Franse cinema tot Scandinavisch. Speciale import-films die je bijna nergens meer kunt krijgen en een hele collectie tweedehands dvd’s.